Artikel 3 van 6

Geen gastenboek: wel reviews (nr. 4, 2022)

Lees jij reviews op websites? Ik meestal wel. Het geeft een goede indruk van de webwinkel die je bezoekt. 

17 december 2022

Ik heb de ketting ontvangen hoor. Superleuk, je hebt er wel werk van gemaakt met inpakken.🎁 Fijne dagen en alvast een fijn weekend. (I.M.)

2 november 2022

Heb de bestelling ontvangen en weer heel blij mee. Bedankt voor je leuke attentie. (M.L.K.L).

29 september 2022

In goede orde ontvangen. Ik ben er erg blij mee. (P.M)

28 augustus 2022

Dank voor het beeld, Martje, het is goed aangekomen en ik vind het prachtig! (I.S.)

25 augustus 2022

Wat is de kan mooi! Hij komt vast wel een keer voorbij op mijn Instagram - net als het naaidoosje - zodra ik weer wat intensiever ga posten. Fijne dag. (H.L.)

23 agustus 2022

De Cerve space-age glazen zijn heel aangekomen. Dank voor het goede verpakken en het persoonlijke kaartje. Ik ga jullie website bij mijn favorieten zetten. (F.A.)

29 juli 2022

Van een blije klant ontving ik een foto van een broche die zij via de shop gekocht heeft. Altijd leuk als je hoort of ziet dat een gekocht item in de smaak valt. (J. de R.)

23 februari 2022

De artikelen zijn goed aangekomen. Dank voor het leuke fotolijstje en het handgeschreven kaartje. Het voelde als cadeautjes. (T.H.)

10 november 2021

Bedankt voor de perfecte service en snelle levering! Alles goed ontvangen en perfect verpakt. (Ik was langer bezig met het uitpakken dan met het bestellen :)  Ook erg leuk, zo een persoonlijk bedankje. En ja, zeker tot een volgende keer; jullie hebben mooie en zeer betaalbare spullen. (P.F.)

© 2017 - 2024 Borg & Holst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel