Artikel 4 van 6

Geen gastenboek: wel reviews (nr 3, 2021)

Lees jij reviews op websites? Ik meestal wel. Het geeft een goede indruk van de webwinkel die je bezoekt. 

10 november 2021

Bedankt voor de perfecte service en snelle levering! Alles goed ontvangen en perfect verpakt. (Ik was langer bezig met het uitpakken dan met het bestellen :)  Ook erg leuk, zo een persoonlijk bedankje. En ja, zeker tot een volgende keer; jullie hebben mooie en zeer betaalbare spullen. (P.F.)

10 september 2021

Hoi, hoi! Leuke spulletjes hebben jullie :). Als jullie nog eens wat van Fire King Jadeite vinden, mag je het mij laten weten. Geen losse schotels, die heb ik inmiddels genoeg. (S.H.)

Antwoord Borg en Holst: Bedankt voor het compliment. Natuurlijk gaan wij voor je uitkijken naar spullen van bovengenoemd merk. Als we iets gevonden hebben laten wij het je weten. 

8 september 2021

Nog bedankt voor jullie pakket. Alles heelhuids ontvangen. (M.T.)

25 augustus 2021

Een deel uit een gezellige reactie: 'Ik verblijf, in afwachting van dit leuke pakket, alvast bedankt. Vraag me af waar jullie die mooie spullen vandaan hebben. Veel uit Italie dacht ik zo. Vanaf de tijd dat ik "op kamers" ging, in Den Haag in de jaren 70, hou ik al van 2e handsspullen. Eerst van de markt, toen van het grofvuil ( de kraak): moest je 's morgens voor de vuilophaal op straat zoeken, later uit de kringloop. De huidige webwinkels op vintage gebied zijn dan natuurlijk een luxe, er is al voorgeselecteerd. Nadeel vind ik dan weer dat je de spullen niet gezien hebt, niet in handen gehad. De foto's zeggen niet alles. Kortom ik ben een liefhebber van oud, ook steden, huizen en mensen..., een verleden en  geschiedenis is altijd leuk.  (M.T.)

23 augustus 2021

Ik kijk nog regelmatig bij 'shop' of er nog iets nieuws is bijgekomen. Deze keer had ik weer geluk. Mijn ervaringen bij Borg en Holst zijn prima. Het bestelde blikje zag er ondanks zijn (plusminus) tachtigjarige leeftijd nog zeer mooi uit! Het werd bovendien een dag eerder bezorgd dan ik onterecht had gevreesd. Ik ben wederom zeer tevreden! (B.W.Z.)

10 juli 2021

Heb zojuist jullie pakket uitgepakt. Altijd een beetje een feestje, dat uitpakken. En ook bedankt voor het attente kaartje. Ik ben blij met al mijn aankopen, maar vind het vaasje en de lijsten echt prachtig. Die lijken wel nieuw. Heel erg bedankt en inderdaad, wie weet, tot een volgende keer. (M.B.)

29 mei 2021

Goedemorgen. De bestelde glazen onderzetters zijn heelhuids aangekomen. Ze hebben al een mooi plaatsje in onze woonkamer. Ik ben er zeer tevreden mee. Met vriendelijke groet. (M.B.)

© 2017 - 2024 Borg & Holst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel